Over ons:

Wij van Eclipse Window Tinting zijn gespecialiseerd in het professioneel installeren van kwaliteit raamfolies bij auto's en gebouwen.

 

Het tinten/blinderen van auto's is een vak apart en wij bij Eclipse Window Tinting hebben door middel van meerdere erkende installatie cursussen ons dit vak eigen gemaakt.

Het is allemaal meerdere jaren geleden begonnen met het tinten van onze eigen auto's en van kennissen en familie. Al snel kwamen we erachter dat bij het blinderen van een auto meer komt kijken dan alleen een stuk folie op een raam plakken.  Daarom zijn wij van Eclipse Window Tinting ons gaan verdiepen in de verschillende technieken om de folie professioneel te monteren.

Na meerdere cursussen gevolgd te hebben en mede door hulp van andere professionele ramen tinters zijn wij van Eclipse Window Tinting gegroeid tot wat we nu zijn.

Maar hier zijn wij niet gestopt. Wij van Eclipse Window Tinting houden constant scherp de markt in de gaten op het gebied van technieken, gereedschappen en materialen zodat wij kunnen garanderen dat u bij ons op het juiste adres bent!

Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen op het gebied van ramen tinten omdat wij geloven in een goed product voor een goede prijs!

Wij gebruiken folie van de topmerken X-pel en Suntek. Beiden zijn marktleiders op het gebied van raamfolie in Amerika waar de techniek op het gebied van ramen tinten mijlenver voorligt op de fabrikanten in Europa.

 

 

 

 

Wij hopen u binnenkort graag te zien bij Eclipse Window Tinting!

42424729_1963724843674458_50181042824282
images.jpg
Eclipse 2.jpg